CONNECT - Praktijk voor Natuurgeneeskundige Therapie

Ervaringen van cliënten.  
16-12-2018


Lieve Victor. 


Een aantal maanden geleden ervaarde ik complete chaos in mijn leven.
Met jouw hulp kan ik daar gelukkig weer rust aan geven.
Geen man of vrouw in witte jas of een heel kil kantoor.
Nee een man met groot en warm hart daar ging ik voor.
Woede, verdriet en angst het is er en mag er zijn
Ik werd door jou gezien en gehoord, wat voelt dat fijn.
Zonder enig oordeel was jij het luisterende oor.
Je liet mij zien en voelen, ik ben daar erg dankbaar voor.
Trots zijn op mezelf, ook dat heb ik van je mogen leren.
En ben ook "mijn rijkdom" weer opnieuw gaan waarderen.
Ik ben weer meer gaan leven dankzij jouw "steun in de rug".
En mocht ik nog eens "verdwalen" dan kom ik zeer zeker bij je terug.
En ook al is mijn levenspad in het totaal nooit bekend.
Bedankt dat je een stukje met mee meegelopen bent. 


- Anoniem.-
16-4-2019

Een luisterend oor zonder oordeel. Met jou een oud stuk zeer verwerkt met behulp van gestalt therapie. Hierdoor sta ik weer sterker en weerbaarder in het leven. En om hoe om te gaan met een chronische ziekte, voor nu en in de toekomst. 

-Anoniem-30-5-2019


Door de therapie bij Victor heb ik mijn gevoel teruggevonden en dit heeft bijgedragen aan het durven nemen van een van de belangrijkste en moeilijkste beslissing in mijn leven! 


-Anoniem.-2-2-2020


Adem sessies Victor


Victor is een erg toegankelijk persoon waardoor je je snel op je gemak voelt.
in mijn geval kon hij zich goed aanpassen aan mijn energie. Dit heeft mij erg geholpen tot rust te komen. Het aanpassen van je adem, het erbij stil staan, het visualiseren en daarna  realiseren gaf mij een beter beeld / perspectief van waar ik stond en waar ik naar toe wilde gaan met mijn leven.
Victor heeft mij geleerd persoonlijke dingen op een andere manier te bekijken.

Bedankt Victor!

Groet, Denny Girard2-2-2020


Ik ben bij Victor terecht gekomen via zijn lieve vrouw Chantal. Ik had last van fysieke knopen in mijn lijf. Victor kon me wellicht helpen met de psychische knopen. Via de knopen aan de oppervlakte kwamen we al snel uit bij de knopen die er al jaren zaten.. “goed” weggestopte emoties..
Victor heeft me geholpen in mijn proces de knopen/emoties los te maken. Ook heeft hij me geholpen om me bewust te laten zijn van de emoties die er zijn, en vooral dat emoties er mogen zijn. Natuurlijk is het geen knop die je zomaar van het ene naar het andere moment om kan zetten. En ook daar heeft Victor me bij geholpen. Dingen zijn zoals ze zijn.

Super bedankt voor je hulp! Mocht ik weer terug in de knoop komen dan weet ik waar ik terecht kan!


-Anoniem19-12-2023
Ik ben bij Victor terecht gekomen via zijn vrouw Chantal. "Ga maar eens met Victor praten, vrijblijvend, en kijk dan maar verder." Een goede vier jaar later schrijf ik deze review, twee periodes met allerlei sessies met Victor. Het was eerlijk, open, inzichtelijk en verbindend. Ook was het confronterend en erg uitdagend. Victor heeft me geleerd nog meer mijn gevoel te volgen en hierop durven te vertrouwen. De zoektocht waar het leven werkelijk om gaat zat mij ontzettend in de weg. Dit werd een rode draad in onze sessies. Victor wist altijd precies de essentie in het verhaal te pakken te krijgen van die dag en daarmee aan het werk te gaan, ondanks mijn waterval van verhalen. Ik kreeg alle ruimte om mijn kwetsbare zelf te zijn en om "fouten" te mogen maken. 

Ik ben Victor zo ontzettend dankbaar. De intuïtieve ondersteuning, het luisterende oor, zijn eerlijke mening en gerichte oefeningen waren allemaal van essentieel belang. Ik stond centraal in het hele proces, en dit voelde heel fijn en vertrouwd. Het waren prachtige en leerzame ervaringen. Ik ben geholpen op alle vlakken in mijn leven, zelfs een aantal waarvan ik niet wist dat ze bestonden.

Freek Leermakers