CONNECT - Praktijk voor Natuurgeneeskundige Therapie

Wie ben ik? 


Mijn naam is Victor Drieënhuizen. Ik vorm trots en gelukkig een gezin samen met Chantal, Björn en Céline. In mijn vrije tijd doe ik graag lezen, meditatie en krachtsport. Daarnaast wandel ik graag in de natuur en ben ik vaak te vinden in Frankrijk.


Ik heb altijd veel interesse gehad in spiritualiteit en bewustzijn en heb daar ook veel over gelezen en gezien. Door een turbulente jeugd ben ik al vroeg in mijn leven voor diverse uitdagingen komen te staan. Die gebeurtenissen en ervaringen maakten mij er bewust van, dat persoonlijke ontwikkeling het fundament is om hindernissen te overwinnen. 


In mijn vierjarige Hbo-opleiding tot Spiritueel Werker heb ik me diverse therapieën eigen gemaakt. Deze gereedschappen kan ik inzetten in de praktijk en ondersteunen mijn visie. Spiritualiteit is voor mij niets meer dan werken met datgene wat op mijn pad komt, net zoals ik dat in mijn eigen leven doe. Gaandeweg mijn leven ontstond bij mij het verlangen om mijn kennis en ervaring te delen om anderen te helpen. Dit was de start van praktijk Connect, die uiteindelijk vorm kreeg in januari 2017.Wil je een duidelijk inzicht krijgen in je situatie? Heb je moeite om deze te accepteren? Of weet je niet hoe je je los kunt maken? Daar kan ik je bij helpen. Met een duidelijke aanpak en een heldere blik op het leven. Ik ben ruimdenkend en sta met beide benen op de grond.

Graag zou ik je in mijn praktijk verwelkomen en samen met je aan de slag gaan om inzicht te krijgen in hoe en waarom jij reageert op situaties zoals jij dat doet. Wil je meer over mij weten, dan mag je me dat natuurlijk altijd persoonlijk vragen.