CONNECT - Praktijk voor Natuurgeneeskundige Therapie


Waarom Connect?


In je kracht staan, zijn wie je bent. Maar hoe doe je dat? En wie is die IK dan, die mag zijn zoals hij of zij is? Ieder mens komt in zijn of haar leven uitdagingen tegen, krijgt te maken met pijn, afscheid of verdriet en loopt wonden op.


Vraag jij je het volgende wel eens af:

- Hoe ga ik om met tegenslagen en hoe blijf ik verantwoordelijk voor mijn manier van leven?

- Hoe leef ik mijn leven, zonder geleefd te worden door anderen en op een manier die passend is bij wie ik werkelijk ben?

- Hoe ben ik mezelf, zonder dat ik me continu tegenover anderen verontschuldig en me afvraag of mijn manier van leven de goedkeuring van een ander wel wegdraagt?

- Hoe ga ik om met mijn eigen leven, hoe (goed) zorg ik voor mezelf?

- Of worstel je met een verslaving en kom je er maar niet achter waarom je steeds terug valt in die afhankelijkheid?

Loop jij rond met dit soort vragen, heb je er last van en wil je daar ‘iets’ mee doen, maar weet je niet goed hoe en wat?


Neem dan contact met me op! En maak de connectie tussen je hoofd en je hart. Kijk welke sleutel past op jouw slot.


Samen kijken we naar je leven, naar opgelopen emotionele wonden en verwachtings- en gedragspatronen, door jezelf en anderen opgelegd. We stellen een behandelplan op dat bij je past. Gereedschappen.


Wanneer je aan iets werkt, heb je de juiste gereedschappen nodig voor de klus. De gereedschappen die ik je aanreik zijn bijvoorbeeld: "Ademtherapie", "Voice dialogue" en "Lichaamswerk". De mogelijkheden om met deze gereedschappen te werken zijn talloos en heel divers.


Door mijn opleiding tot Spiritueel coach, heb ik in ieder geval een stevige gereedschapskoffer meegekregen om samen met jou te kijken welk gereedschap jou helpt om je klus te klaren.

Door middel van het inzetten van je kracht en je kwetsbaarheid, zoeken we naar de kern van je gevoelens, emoties en gedachten. Stap voor stap kom je dichter bij jezelf, vrij van (voor) oordelen en opgelegde beperkende gedachten. Sterk staan voor wie jij werkelijk bent. Inzicht hebben in je kwaliteiten en zwakheden. Om deze vervolgens ook op de goede momenten te gebruiken. 


Iedere klus in je leven kunnen klaren, omdat ook jij gewoon al de juiste gereedschappen bezit!


.